شناسایی نخستین مورد مشکوک مبتلا شدن به آبله میمونی در هند

شناسایی نخستین مورد مشکوک مبتلا شدن به آبله میمونی در هند

به گزارش ارتباط با مشتری، وزارت بهداشت هند می گوید یک مورد مشکوک مبتلا شدن به «ام پاکس» (آبله میمونی) را در مردی که اخیراً از کشوری دیگر به این کشور سفر کرده، به ثبت رسانده است.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، این وزارتخانه روز گذشته (یکشنبه) در اطلاعیه ای اعلام نمود بیمار یک مرد جوان است که در بیمارستان قرنطینه شده و اکنون در وضعیت پایداری قرار دارد.
مقامات بهداشتی هند همین طور خاطر نشان کردند که پرجمعیت ترین کشور جهان «اقدامات جدی» برای مقابله با این بیماری در نظر گرفته است.
وزارت بهداشت هند اضافه کرد: این مورد در امتداد پروتکلهای تعیین شده مدیریت می شود و ردیابی تماس ها برای شناسایی منابع احتمالی و ارزیابی تأثیر در داخل کشور ادامه دارد.
در همین حال، این وزارتخانه مشخص نکرد که بیمار ممکنست دارای کدام گونه از ویروس ام پاکس باشد، اما آزمایش هایی برای تایید عفونت در حال انجام می باشد.
گونه clade ۱b ام پاکس نگرانی جهانی را برانگیخته است برای اینکه بنظر می رسد بوسیله تماس نزدیک معمولی آسان تر پخش می شود.
به گزارش الجزیره، یک مورد از نوع جدید این بیماری هفته گذشته در سوئد تایید شد و با شیوع رو به رشد آن در آفریقا مرتبط می باشد. هند بین سالهای ۲۰۲۲ تا مارس ۲۰۲۴ میلادی ۳۰ مورد از سویه قدیمی تر، معروف به clade ۲ را شناسایی کرده است.
این ویروس که قبلا آبله میمونی نامیده می شد در سال ۱۹۵۸ در دانمارک در میمون هایی که برای مطالعه نگهداری می شدند، کشف شد. این بیماری نخستین بار در سال ۱۹۷۰ در انسان شناسایی شد. این بیماری توسط ویروسی ایجاد می شود که بوسیله حیوانات آلوده به انسان منتقل می شود اما همین طور می تواند بوسیله تماس فیزیکی نزدیک از انسان به انسان منتقل شود.
این بیماری بطور معمول خفیف است اما در موارد نادر کشنده است. ام پاکس علائمی شبیه آنفلوآنزا و ضایعات پوستی در بدن به وجود می آورد.
سال گذشته، سازمان جهانی بهداشت (WHO) نام آبله میمونی را به ام پاکس تغییر داد و اظهار داشت که نام این بیماری به نظر نژادپرستانه است. همین طور ماه گذشته، سازمان جهانی بهداشت بعد از شناسایی نوع جدید این بیماری، شیوع این بیماری را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین المللی اعلام نمود.
با اینحال سازمان جهانی بهداشت اضافه کرد که شیوع ام پاکس یک کووید۱۹ دیگر نیست.
طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، از شروع سال تا حالا بالاتر از ۱۷ هزار و ۵۰۰ مورد مبتلاشدن به ام پاکس و ۶۲۹ مورد مرگ ناشی از این بیماری در جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) گزارش شده است. هر دو سویه - clade ۱b و clade ۱a - در این کشور وجود دارند.
جمهوری دموکراتیک کنگو نخستین دسته از واکسن های ام پاکس خودرا دریافت کرده است که مقامات بهداشتی امیدوارند به مهار شیوعی که سازمان ملل را ملزم به اعلام وضعیت اضطراری بهداشت عمومی جهانی کرده است، کمک نماید.
این ویروس همین طور در پاکستان، فیلیپین و تایلند نیز شناسایی شده است.
در همین حال، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت بر این باور است که شیوع بیماری ام پاکس در آفریقا ممکنست در ۶ ماه آتی متوقف شود.
«تدروس آدهانوم قبریسوس»، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری اظهار داشت: با رهبری دولت ها و همکاری نزدیک بین شرکا، ما معتقدیم که می توانیم این شیوع را در شش ماه آتی متوقف نماییم.




منبع:

1403/06/19
11:05:49
0.0 / 5
86
تگهای خبر: كشور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری