بندپی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی فعلی

ما عبور می نماییم

ما عبور می نماییم

ارتباط با مشتری: سرپرست وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اعتقاد دارد كه نظام تدبیر اقتصادی كشور دچار مشكل جدی است. دشمنان ایران روی تصمیم نگرفتن و دیر تصمیم گرفتن حساب باز كرده اند و بر مشغول شدن ما به مسیرهای انحرافی، فرعی امید بسته اند اما باید درك نماییم كه این دوره گذراست و «ما از آن عبور می كنیم» به شرط ائتلاف نخبگان علمی و سیاسی، همدلی و تدبیر همه ما كه دكتر روحانی از آن به «وحدت» یاد كرد.‏


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در یادداشتی كه برروی سایت وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی انتشار یافته اظهار كرده است: "واقعیت آن است كه چندی است ناامیدی به صورت فزاینده ای در كشور پمپاژ می گردد و نه فقط بعضی از مردم بلكه روشنفكران و سیاست گذاران هم اغلب ناآگاهانه و یا ناخواسته به آن دامن می زنند. مصادیق این نوع از رفتار این روزها به تكرار قابل مشاهده می باشد، فارغ از آن كه مساله بنیادی كشور، لزوم نوسازی و بازسازی نظام تدبیر است كه خود آفریننده در این حالت پرداختن به مسائل فرعی و مشغول داشتن خود و دیگران و حتی انتظار از بالاترین مقام اجرایی كشور به افتادن در تله مسائل كوتاه مدت و تشدید تعارضات قابل درك نیست.
برخی از اندیشمندانی كه فرایندهای توسعه را بررسی می كنند، دسته بندی دوگانه ای از شرایط كشورهای در حال توسعه دارند. در بعضی جوامع تمایل، قدرت و مشروعیت در كشور برای بهبود وضعیت موجود و رسیدن به توسعه یافتگی وجود دارد. در این حالت ارتقای ظرفیت های هم جامعه و هم حكومت، سفارش می گردد.
در برخی جوامع اما نگرش و قابلیت های توسعه گرایانه در لایه های مختلف دولتی و خصوصی جامعه جریان ندارد. این حالت منجر به القای این امر می گردد كه قابلیت طراحی و اعمال برنامه های توسعه محور در كشور وجود ندارد و ازاین رو افق روشنی پیش روی كشور نیست. این روزها بعضی از ما بدون آن كه متوجه باشیم، با افتادن در تله مسائل فرعی در حال القای این امر هستیم كه توان بلند فكر كردن و مواجهه با مسائل بزرگ در كشور وجود ندارد. سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با هیات دولت و تاكید ایشان در خصوص اینكه «دولت توانایی مدیریت اقتصادی كشور را دارد»، همینطور صحبت های رئیس جمهور محترم در مجلس و اشاره ایشان به این نكته كه از شرایط فعلی «ما عبور می كنیم» مبین این است كه مسئولان عالی رتبه با شناخت دقیق از ظرفیت های داخلی كشور مسیر حركت مدیران اجرایی را بدرستی ترسیم كرده اند. دقت نماییم با اینكه رفتارهای سیستم های اقتصادی ـ اجتماعی در جزئیات قابل پیش بینی نیستند اما برای روندهای بزرگ و كلی آن امكان پیش بینی بیش تری وجود دارد.
اما روند كلی ای كه ما در وسط آن قرار گرفته ایم چیست؟ مایلم توجه خوانندگان را به این نكته جلب كنم كه حدودا همه كشورهایی كه بعنوان كشورهای با اقتصاد در حال گذار به توسعه می شناسیم، دوره ای از تهدید و تحدید خارجی را طی كرده و از پس آن برآمده اند. كره جنوبی، مالزی، سنگاپور، بوتسوانا مثال هایی از این تجارب هستند.. وجه مشترك در این كشورها وجود نهادهایی برای هدایت توسعه، ثبات و مداومت در سیاست ها و ائتلاف نخبگان بوده است. نباید اجازه دهیم همان گونه كه برخی مراكز در غرب هم پیش بینی كرده و به دولت های متخاصم سفارش به استفاده از آن بعنوان فرصت كرده بودند، بحران اقتصادی تشدید شده به علت خروج آمریكا از برجام، بازیگران حوزه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در ایران عزیز را به تنش كشانده است. نباید در تله رفتارهای كوتاه مدت گرفتار شویم.
در چند روز اخیر كه بنا به مسئولیت اخیرم از برخی بنگاه های تولیدی و صنایع اشتغال زای كشور نظیر صنعت شیشه و سیمان بازدید داشته ام و با مدیران بنگاه های تولیدی، كارگران، متخصصان و كارشناسان مرتبط گفت وگو كرده ام، بیش از پیش به این باور رسیده ام كه علی رغم همه مشكلات و با وجود دشمنان متخاصم می توانیم بر شرایط سخت غلبه نماییم و با تاكید بر ظرفیت های تولیدی داخلی و همینطور نیروهای انسانی ماهر، كوشا و صبور اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی را كشور محقق نماییم و با اجرای دقیق سیاست های اصل ۴۴ و كاهش تصدی گری و بنگاه داری دولتی از تعطیلی كارخانه ها و ریزش نیروی كار جلوگیری و ظرفیت های جدید اشتغال را هم تولید نماییم.
نكته آخر اینكه قابل كتمان نیست نظام تدبیر اقتصادی كشور دچار مشكل جدی است. دشمنان ایران روی تصمیم نگرفتن و دیر تصمیم گرفتن حساب باز كرده اند و بر مشغول شدن ما به مسیرهای انحرافی، فرعی امید بسته اند. آنچه در این دوره از اهمیت برخوردار می باشد آن است كه درك نماییم كه این دوره مانند دوره بارانِ بعدِ رعدو برق گذراست و «ما از آن عبور می نماییم.» به شرط ائتلاف نخبگان علمی و سیاسی، همدلی و تدبیر همه ما كه در مجلس دكتر روحانی از آن به «وحدت» یاد شد".‏



1397/06/12
20:47:26
5.0 / 5
5279
تگهای خبر: اجتماعی , اشتغال , اقتصاد , تعاون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری