مهارت آموزی با چاشنی سفارش های وزیر
ارتباط با مشتری: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از یک هنرستان با کارگاه های صنایع غذایی، آشپزی، نانوایی، شیرینی پزی، عکاسی و... بازدید نمود.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، هشتم مهر یک روز عادی سال تحصیلی جدید نیست. برای اولین بار، رشته «صنایع غذایی» در یک هنرستان دولتی دانش آموز پذیرفته که اتفاق مهمی است. این کارگاه با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کار خودرا شروع کرد.
تجربه جهانی اشتغال مهارت محور را جدی بگیریم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از این هنرستان به موضوعات مختلفی پرداخت و از کارگاه ها و سایت های هنرستان بازدید نمود. میدری درباره ی مهارت آشپزی در جهان و اشتغال گسترده این صنعت سخن گفت و چند تجربه جهانی ایجاد اشتغال را در جوامع بین المللی را توضیح داد. او کتابی معرفی نمود که نشان میدهد این مهارت چقدر در اقتصاد جهان نقش دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وقتی در جریان موضوعات و مشکلات این هنرستان قرار گرفت، اظهار داشت: بمنظور توسعه مهارت آموزی در رشته هایی مانند هتل داری و رشته جدید صنایع غذایی می توانیم با ارتباطی منسجم از امکانات سازمان تامین اجتماعی استفاده نمائیم.
در زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، متولی مهارت است. وزیر پیشنهاد هم افزایی مهارت آموزی و علم را داد. او تاکید کرد که طی تفاهم نامه ای بستر این ارتباط فراهم می شود.
میدری از کارگاه نان و شیرینی پزی، نگارخانه عکاسی و صنایع غذایی به عنوان یک رشته جدید در هنرستان های تهران بازدید نمود. از نزدیک در جریان نظام آموزشی، مهارت آموزی و حمایت شرکتها و کارخانه ها از دانش آموزان در قالب مسئولت اجتماعی، قرار گرفت. درخواست ها از طرف مدیران این هنرستان به وزیر ارائه و قول بررسی گرفته شد.
در این هنرستان ۱۱ رشته تحصیلی تدریس می شود که شامل نگارگری، نقاشی چهره، گرافیک دستی، گرافیک کامپیوتری، حسابداری، مدیریت خانواده، تولید محتوای الکترونیکی، هتل داری، طراحی طلا و جواهرات، نان و شیرینی است و رشته صنایع غذایی نیز برای نخستین بار در استان تهران به موارد آموزشی این هنرستان اضافه شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب