تمایل امارات جهت سرمایه گذاری اقتصادی در بخش تعاون ایران
ارتباط با مشتری: سفیر امارات متحده عربی در دیدار با رییس اتاق تعاون ایران از تمایل به گسترش تعاملات تجاری با ایران و توسعه همکاری ها آگاهی داد.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، بهمن عبداللهی رییس اتاق تعاون ایران در دیدار با سیف محمد الزعابی سفیر کشور امارات متحده عربی در ایران، با معرفی توانمندی های بخش تعاون در ایران اظهار داشت: تعاون در کشور ایران جایگاه مهم و اثرگذاری دارد و بخش قابل توجهی از تولید در کشور ما توسط تعاونی ها صورت می گیرد.
عبداللهی اضافه کرد: تعاونی ها در عرصه تولید محصولات کشاورزی نقش مهمی دارند و درصدد ایجاد زمینه صادرات محصولات تعاونی ها به کشورهای حاشیه خلیج فارس خصوصاً امارات هستیم.
وی اظهار داشت: در حدود ۶۵ درصد محصولات کشاورزی در کشور توسط تعاونی ها تولید می شود که ظرفیت خوبی برای تامین نیازهای کشور امارات نیز شمرده می شود.
رئیس اتاق تعاون ایران ابراز کرد: در سایر حوزه های اقتصادی نیز نظیر پتروشیمی، صنعتی، شیلات، گردشگری و.. نیز ظرفیتهای بالایی در بخش تعاون وجود دارد همین طور شبکه گسترده توزیع با وجود بالاتر از ۷ هزار فروشگاه توزیع در سراسر کشور، ظرفیت مهمی برای توزیع محصولات آن کشور محسوب می شود.
وی اضافه کرد: در ایران بالاتر از ۳۰ میلیون نفر از خدمات تعاونی های مصرف بهره مند می شوند و بازار بزرگی برای صادرات محصولات کشور امارات می باشد.
عبداللهی بیان کرد: با سازمان های ملی تعاون در سایر کشورها در ارتباط بوده و در تلاش هستیم با سازمان متولی تعاون در امارات نیز ارتباط برقرار نماییم.
رئیس اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به ظرفیتهای اتحادیه جهانی تعاون و عضویت اتاق تعاون ایران در هیأت مدیره (ICA) اظهار داشت: در این اتحادیه بالاتر از ۱۱۰ کشور عضویت دارند و بالاتر از ۱.۲ میلیارد نفر از جمعیت دنیا را پوشش می دهد.
وی اظهار داشت: بواسطه قرابت و تعاملات گسترده ایران و امارات، اتاق تعاون ایران به عنوان عضو هیأت مدیره اتحادیه جهانی تعاون، ماموریت دارد که برای توسعه تعاونی های کشور امارات متحده عربی تلاش کند و علاقمند هستیم تجربیات حوزه تعاون را به فعالان اقتصادی امارات منتقل نماییم.
عبداللهی اشاره کرد: تعاونی ها در سطح جهان نیز نقش مهمی در اقتصاد کشورها دارند بدین ترتیب که تنها ۳۰۰ تعاونی برتر ICA بالاتر از ۲.۴ هزار میلیارد دلار گردش مالی دارند.
تبادلات تجاری با بهره گیری از درهم بجای دلار
در ادامه این جلسه، سفیر امارات متحده عربی ضمن ابراز خرسندی از حضور در اتاق تعاون و آشنایی با بخش تعاون، بیان کرد: اعداد و ارقام در عرصه اقتصاد نشان می دهند که روابط تجاری ایران و امارات در سالهای اخیر افزایش داشته است همین طور بالاتر از ۱۲۲ هزار تجار ایرانی در کشور امارات فعالیت تجاری می کنند.
وی با اشاره به این که مشکلات تجار و فعالان اقتصادی ایران و اماراتی سیاسی نبوده و در عرصه حقوقی می باشد، اذعان کرد: همکاری ها در حوزه توسعه حمل و نقل دریایی و هوایی نیز بالا رفته است.
سفیر امارات در ایران، در بخش دیگری از این دیدار به نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات اشاره نمود و اظهار داشت: این جلسه در اوایل سال جاری انجام شد و دو تفاهم نامه مهم درباب تأسیس این کمیسیون و همکاریهای اقتصادی بین دو کشور به امضا مسئولین رسید.
وی با اشاره به مشکلات و محدودیت های حاصل از تحریم ها، اشاره کرد: تحریم ها محدودیت هایی را در رابطه با کشورها به وجود آورده است و انجام تبادلات تجاری با بهره گیری از درهم بجای دلار، فرصت خوبی را می توان ایجاد کرد.
رئیس اتاق تعاون ایران در این خصوص اظهار داشت: تهاتر کالا در تبادلات تجاری البته با شناسایی سازمان های متناظر در سایر کشورها نیز امکان و فرصت خوبی برای فعالان اقتصادی شمرده می شود چنانچه ما در بعضی کشورها نظیر پاکستان، ترکیه و هند از این طریق تعاملات تجاری را انجام می دهیم.
سفیر امارات متحده عربی همین طور با اشاره به اهمیت ضمانت سرمایه گذاری اشاره کرد: امارات مایل است که سرمایه گذاری در بخش خصوصی را تشویق کند اما در این خصوص نگرانی هایی نیز برای ضمانت سرمایه گذاری وجود دارد.
رئیس اتاق تعاون ایران در این خصوص ابراز کرد: ما می توانیم باتوجه به ظرفیتهای موجود، با هماهنگی با بخش دولتی، ضمانت سرمایه گذاری مذکور در بخش تعاون را فراهم نماییم.
عبداللهی همین طور اظهار داشت: افزایش تبادلات تجاری در بخش های مختلف نظیر کشاورزی، گردشگری و… می تواند توسعه و رشد مبادلات دو کشور را به همراه داشته باشد.
وی در بخش دیگری از این دیدار نیز ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در شهریور ماه توسط اتاق تعاون ایران (۱۱ تا ۸ شهریورماه ۱۴۰۳) از سفیر و فعالان اقتصادی این کشور برای بازدید از آخرین دستاوردهای این نمایشگاه دعوت کرد.
منبع: ارتباط با مشتری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب