رییس اداره مكمل سازمان غذا و دارو مطرح كرد
افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای
ارتباط با مشتری: رئیس اداره مکمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکمل ها در چند سال اخیر در کشور، پرکردن شکاف تغذیه ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همین طور افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این مساله برشمرد.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، دکتر ریحانه اکبریان اظهار داشت: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از طرف سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآورده ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف شامل پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل ها در کشور است.
وی ادامه داد: با عنایت به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل دردسترس است.
اکبریان اظهار داشت: انواع ویتامین ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد به ویژه نوزادان و مادران حامله و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن شامل کاهش یا افزایش و همین طور در پیشگیری و پشتیبانی از شرایط خاص سلامت مانند پوکی استخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می گیرد.
منبع: hcrm.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب