معاون سازمان بنادر و دریانوردی:

ظرفیت ترانزیتی هند و روسیه از مسیر ایران، ۱۰ میلیون تن کالاست

ظرفیت ترانزیتی هند و روسیه از مسیر ایران، ۱۰ میلیون تن کالاست

ارتباط با مشتری: به گزارش ارتباط با مشتری، معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: ظرفیت حمل کنونی در راه ترانزیتی بین هند و روسیه از مسیر ایران حدود 10 میلیون تن کالاست و سال قبل حدود یک میلیون و 800 هزار تن ترانزیت در راه رفت و برگشت این دو کشور صورت گرفته است.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، جلیل اسلامی در نشست خبری درباره ی ظرفیت کانتینری بنادر کشور، اظهار داشت: تا امروز حدود یک میلیون و ۵۰ هزار TEU در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که امیدواریم تا انتهای سال به حدود سه میلیون TEU افزایش یابد. حدود ۴.۵ میلیون تن ظرفیت کانتینری بنادر کشور و حدود ۴.۵ میلیون TEU و ظرفیت حدود ۷ میلیون TEU است. باتوجه به برنامه ریزی سازمان بنادر و دریانوردی در فاز سه بندر شهید رجایی درحال مذاکره برای تامین تجهیزات مورد نیاز عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری هستیم.
وی درباره ی میزان حمل بار ترانزیتی بین هند و روسیه از مسیر ایران، اظهار داشت: وقتی درباره ی کریدورهای جدید حرف می زنیم باید بدانیم راه اندازی مسیر جدید بین چند کشور کار پیچیده ای است. با اینحال طی ۱۸ ماه اخیر برای تقویت کریدورهای عبوری از مسیر ایران اقدامات خوبی از طرف سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار شرکت های ایرانی دارای توانایی حمل مبدا و مقصد در راه این دو کشور را شناسایی و معرفی کرده ایم، اضافه کرد: ظرفیت حمل فعلی در راه ترانزیتی بین هند و روسیه از مسیر ایران حدود ۱۰ میلیون تن کالاست. سال قبل حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن ترانزیت در راه رفت و برگشت هند و روسیه انجام شده. در مجموع از مسیر دریای خزر و کریدور شمال-جنوب حدود ۸ میلیون تن ترانزیت انجام شده است.
معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه وقتی مسیری جدید در رابطه با مسیرهای قدیمی مطرح می شود، پارامترهایی همچون قیمت و زمان تمام شده مهم می باشد، اظهار داشت: در کشورهای هند و روسیه شرکت های خصوصی صاحب بار هستند و برای آنها باید صرفه داشته باشد که بتوانند در راه جدید تردد داشته باشند. از طرف دیگر در ایران نیز علاوه بر تامین زیرساخت ها باید هماهنگی های لازم بین دستگاهها برقرار شود. در این جهت سازمان بنادر و دریانوردی اعلام نموده در بندرعباس، چابهار، بندر امام (ره) ظرفیت کافی برای ورود ۱۰ میلیون تن کالای ترانزیتی را داریم.
اسلامی با اشاره به اینکه آمار سالانه هشت میلیون تن است که اگر دو برابر هم شود مشکلی برای هندلینگ آن نداریم، افزود: سازمان بنادر اقدامات زیادی برای همگرایی انجام داده و شرکت های ایرانی در راه مسکو-بمبئی می توانند کالا را بوسیله دریا و زمین حمل کنند.
وی با اشاره به گزارش آماری از عملکرد سازمان بنادر توضیح داد: ۸۲ میلیون تن کالا از شروع سال تا امروز در بنادر تخلیه و بارگیری شده است که رشد پنج درصدی نسبت به زمان مشابه پارینه نشان میدهد. در عرصه صادرات غیرنفتی، امسال افزایش ۴۰ درصدی نسبت به زمان مشابه سال قبل را به ثبت رساندیم و در عرصه عملیات بندری مربوط به ترانزیت نفت نیز ۱۷ درصد رشد به ثبت رسید.
معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اعلان اینکه «کانتینر» شاخص بسیار مهمی در عرصه حمل و نقل بنادر است، اضافه کرد: امسال رشد بیش از ۶ درصد در عملیات کانتینری به ثبت رسید. همزمان تعداد شناورهای وارد شده به کشور از شروع سال به ۳۲ هزار فروند کشتی رسیده که ۱۰ درصد رشد داشته است. همین طور در ۲ سال اخیر ۴۰ میلیون تن کالای اساسی از مجموع هفت قلم کالای اساسی در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده است و ۱۵ میلیون تن ترانزیت در طول این مدت در عرصه بنادر به ثبت رسید.



1402/05/22
07:40:24
0.0 / 5
308
تگهای خبر: شركت , قیمت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری