معاون وزیر كار:

تغییر كاربری واحد مسكونی به كلینیك پزشكی، ریشه حادثه سینااطهر بود

تغییر كاربری واحد مسكونی به كلینیك پزشكی، ریشه حادثه سینااطهر بود

معاون روابط كار وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: تغییر كاربری واحد مسكونی به كلینیك پزشكی، عامل اصلی آتش سوزی كلینك سینا اطهر بوده است.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حاتم شاکرمی در یکصد و شصت و یکمین جلسه شورای عالی حفاظت فنی با ابراز تأسف از حادثه آتش سوزی در کلینیک سینا اطهر، درباره دلیلهای بروز این حادثه گفت: عدم رعایت ماده ۸۷ قانون کار و تغییر کاربری واحد مسکونی به کلینیک پزشکی، بدون رعایت الزامات ایمنی مهمترین ریشه این حادثه بود.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اهمیت اجرای ماده ۸۷ قانون کار توسط مراجع صادر کننده مجوز ساخت و پروانه بهره برداری، افزود: باتوجه به مکاتبات انجام شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دیگر دستگاه های اجرایی، توجه بیشتر به مقوله ایمنی در کار برای پیش گیری از بروز حوادث مشابه الزامی است.
وی با تاکید بر استانداردسازی وسایل حفاظت فردی و نقش اساسی آن در سلامت نیروی انسانی، اظهار داشت: احصاء ۲۴۰ قلم تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی، می تواند در ارتقا سلامت کارگران در محیط کار اثر گزار باشد و در استفاده از این تجهیزات اطمینان بیشتری در سالم و استاندار بودن آنها ایجاد کند.
شاکرمی اضافه کرد: نظارت بر استفاده صحیح از این تجهیزات ایمنی یکی از وظایف کارفرمایان، مسئولین ایمنی و کمیته های حفاظت فنی واحدهای تولیدی و صنعتی است که باید بعنوان یک اولویت مورد توجه قرار گیرد.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کووید -۱۹ و عدم برگزاری دوره های آموزش ایمنی، اظهار داشت: نخستین سامانه آموزش مجازی مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار با مشارکت کانون انجمن صنفی مسئولین ایمنی کشور راه اندازی و در سه استان به صورت آزمایشی اجرایی شده که ظرف مدت هفته آینده در تمام نقاط کشور عملیاتی می شود.
عوامل تشدید کننده ابعاد حادثه سینا اطهر
«علی مظفری» دبیر شورای عالی حفاظت فنی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از حادثه کلینیک پزشکی سینا در تهران، گفت: تغییر کاربری غیر اصولی و ناایمن ساختمان مسکونی به مرکز پزشکی و مسدود کردن نورگیر طبقات از عوامل تشدید کننده ابعاد این حادثه بود.
دبیر شورای عالی حفاظت فنی افزود: رعایت اصول ایمنی و تصریح ماده ۸۷ قانون کار، یک رکن مهم در پیش گیری از حوادث است.
در یکصد و شصت و یکمین نشست شورای عالی حفاظت فنی، با تأیید رئیس شورای عالی حفاظت فنی، اعتبار پروانه فعالیت مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی اشخاص حقوقی به سبب محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کووید- ۱۹ و با هدف جلوگیری از ایجاد وقفه در خدمات رسانی، به صورت موقت تا اختتام شهریورماه سال جاری (۱۳۹۹) تمدید گردید.

1399/05/03
20:30:50
5.0 / 5
2357
تگهای خبر: آموزش , اجتماعی , استاندارد , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری