معاون اشتغال وزیر كار خبر داد

آغاز پرداخت تسهیلات حمایتی كرونا از هفته سوم اردیبهشت

آغاز پرداخت تسهیلات حمایتی كرونا از هفته سوم اردیبهشت

به گزارش ارتباط با مشتری معاون اشتغال وزیر كار از آغاز پرداخت تسهیلات حمایتی به كسب و كارها و بنگاههای صدمه دیده كرونا از هفته سوم اردیبهشت ماه اطلاع داد و اظهار داشت: كارفرمایان متقاضی تسهیلات باید درخواست خویش را در سامانه كارا ثبت كنند.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، عیسی منصوری در برنامه گفت وگوی ویژه خبری اظهار نمود: با عنایت به آنكه سیستم الان درگیر بحث وام های یك میلیون تومانی است، در تراكنش ها و دریافت و پرداختهای سیتسم بانكی با وقفه كوتاهی روبه رو خواهیم شد بنابراین از هفته سوم اردیبهشت ماه این تسهیلات پرداخت خواهد شد.

وی به جزئیات فرآیند پرداخت وام اشاره نمود و اظهار داشت: بانك های عامل مشخص شده اند كه بخش قابل توجهی از بانك های كشور را شامل می شوند. كارفرمایانی كه تمایل داشته باشند از این تسهیلات استفاده كنند باید در سامانه كارا ثبت نام كنند. ما در سامانه كارا در كنار دو بخش اشتغال روستایی و اشتغال فراگیر، بخش جدیدی به نام تسهیلات دوره كرونا تعریف كرده ایم كه در فاز اول بر مبنای داده هایی كه در اختیار داریم به این نوع از كارفرمایان پیامك می دهیم و در صورت تأیید، متقاضیان و كارفرمایان مراحل ثبت نام خویش را در سامانه كارا طی می كنند و چنانچه مشكلی نباشد، اطلاعات به بانك عامل ارسال و پرداخت صورت می گیرد.

منصوری با اشاره به اینكه افرادی كه پیامك دریافت كنمد به سیستم بانكی معرفی خواهند شد، تصریح كرد: از هفته سوم اردیبهشت همه كارفرمایانی كه از ویروس كرونا صدمه دیده اند و كسب و كارشان تعطیل شده یا كاهش فعالیت داشته اند می توانند از این تسهیلات استفاده كنند.

معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزیر كار درباره تكلیف متقاضیانی كه پیامك را دریافت نكرده اند هم اظهار داشت: برای آنها امكان مراوده متقابل فراهم شده تا اعلام كنند كه با وجود مشمول بودن، پیامكی به دستشان نرسیده است كه در فاز بعد سامانه باردیگر باز می شود تا ثبت نام كنند.

وی درباره نحوه بازپرداخت تسهیلات توضیح داد: تا مهر ماه دوره تنفس اعلام شده و بعد از آن به مدت ۲۴ ماه فرصت بازپرداخت تسهیلات داده می شود. البته سعی شده زمان طولانی تری برای حفظ نیروی كار درنظر گرفته شود تا كارفرما بتواند تا آخر سال بیمه نیروی كار را پرداخت كند.

معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزیر كار در بخش دیگری از اظهارات خود، هدف دولت در اعطای تسهیلات به بنگاههای صدمه دیده از كرونا را حفظ بنگاه ها و نیروهای شاغل در آنها عنوان نمود و اظهار داشت: در خیلی از كشورها كه به شكلی از كرونا صدمه دیده اند برنامه های حمایتی با هدف حفظ بنگاه بوده است منتها در این برنامه، تعداد شاغلان را مبنا قرار دادیم و شرط حفظ كارگران را مطرح كرده ایم به این علت كه آمار دقیقی از گردش مالی بنگاه ها نداریم.

وی افزود: تسهیلات پرداختی با نرخ سود ۱۲ درصد خواهد بود و ۱۱ رسته كسب و كار و صنوف خدماتی همچون صنعت پوشاك، مبلمان و كیف و كفش را شامل می شود. این تسهیلات برای بنگاه های یك نفره ۱۲ میلیون تومان است كه شامل ۵۰ درصد هزینه دستمزد و ۵۰ درصد هزینه سرمایه در گردش بنگاه است و برای بنگاه هایی كه با اجبار دولت تعطیل شده اند به ازای هر كارگر ۱۶ میلیون تومان است تا نیروهای خویش را حفظ كنند.

منصوری اضافه كرد: همینطور وام های زیر ۱۲ میلیون تومان با سفته، وام ۱۲میلیون تا ۴۸ میلیون تومان با سفته و ضامن، وام ۵۰ تا ۱۲۰ میلیون تومانی دو ضامن، وام تا ۱۸۰ میلیون تومان ۳ ضامن و بالاتر از این رقم مطابق روال عادی بانك ها طی می شود.

وی اظهار داشت: بر مبنای داده های دقیقی كه به دست آمده یك میلیون و اندی بنگاه در كشور مشمول دریافت این این تسهیلات می شوند و اطلاع داریم كه چه كارفرمایی با چه كد ملی و آدرسی انتخاب شده اند.

منصوری درعین حال از تمهیدات پیشبینی شده برای پشتیبانی از معیشت دستفروشان، كارگران ساختمانی، مهدكودك ها و مراكز آموزشی اطلاع داد و اظهار داشت: برای این گروه تمهیداتی در نظر گرفته شده كه جزئیات آن به محض نهایی شدن اعلام می شود ولی در صورتیكه فرد فعالیتی كه به آن اشتغال دارد ثبت كرده باشد مورد شناسایی و حمایت واقع می شود و چنانچه عنوان شغلی در جایی ثبت نشده باشد دولت نمی تواند به آنها بپردازد.

معاون اشتغال وزیر كار در مورد پشتیبانی از دارندگان چك های برگشتی هم اظهار داشت: برای این دسته افراد، امهال سه ماه در فاز اول اعلام شده و بانك مركزی به همه بانك ها ابلاغ كرده است. در مورد این تسهیلات ستاد مقابله با كرونا به بانك مركزی تكلیف كرده كه چك برگشتی و بدهی مالیاتی را برای این دوره مشخص كنار بگذاریم.




1399/02/04
13:43:23
5.0 / 5
2609
تگهای خبر: آموزش , اشتغال , بانك , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری