مدیركل صمت استان مركزی عنوان كرد:

ایجاد 6 میلیون شغل در صورت افزایش چهار درصدی سهم ایران از بازار منطقه

ایجاد 6 میلیون شغل در صورت افزایش چهار درصدی سهم ایران از بازار منطقه

به گزارش ارتباط با مشتری ایسنا/مركزی مدیركل صنعت معدن و تجارت استان مركزی اظهار داشت: در صورت افزایش چهار درصدی سهم ایران از بازار منطقه، شش میلیون شغل در كشور ایجاد خواهد شد.


محمدرضا حاجی پور، امروز پنجشنبه در نشست خبری سمینار تخصصی تحقیق و توسعه صنعتی كه در دانشگاه اراك برگزار شد، اضافه كرد: تلاش داریم با تكنولوژی و دانش روز مشكلات بنگاه های تولیدی را برطرف نماییم.
وی ادامه داد: برای تحقق شعار رونق تولید، ۳۲ برنامه را در هفت محور تبیین كرده ایم. اهم تلاش ما در جهت راه اندازی واحد های تولیدی غیرفعال، برقراری رابطه تجاری با ۱۵ كشور منطقه و زدودن قوانین مزاحم تولید است. متاسفانه قوانین ما متناسب با شرایط حقیقی جامعه و بازار به روز نشده اند.
حاجی پور افزود: در هشت ماهه ابتدایی سال جاری، مجوز راه اندازی ۴۸۰ واحد تولیدی با سرمایه گذاری ۷۵ هزار میلیارد تومان در استان مركزی صادر گردیده است كه نسبت به سال قبل ۶۴ درصد رشد ریالی و ۳ درصد رشد تعدادی داشته است. استان مركزی همین طور در جذب سرمایه گذاران خارجی نیز خوب عمل كرده و الان سرمایه گذاران هندی و ایتالیایی و ترك در ساوه مشغول به كار هستند.
حاجی پور با اشاره به اینكه صادرات استان مركزی در سال ۹۷ یك میلیارد دلار بوده است، اظهار داشت: جمعیت ۱۵ كشور منطقه بالغ بر ۶۰۰ میلیون نفر است كه بازاری دو هزار میلیارد دلاری در اختیار ما می گذارند؛ ولی متاسفانه سهم ما از این بازار تنها ۳۷ میلیارد دلار است. حتی اگر سه یا چهار درصد سهم خودرا در این بازار افزایش دهیم، قادر به ایجاد شش میلیون شغل در كشور خواهیم بود.
وی افزود: طبیعتا كاهش ارزش پول ملی یك كشور، باید به افزایش صادرات آن كشور بینجامد، كاری كه چین سال هاست انجام می دهد. صادرات ایران نیز رشد خوبی داشته ولی به سبب در اولویت بودن تأمین نیازهای داخلی، اجازه صادرات لجام گسیخته كالاها را ندادیم تا مبادا كشور گرفتار بحران كمبود اقلام شود. بعلاوه سیاست بانك مركزی در قیمت گذاری واقعی كالاها نیز موجب شد تا رقم ریالی صادرات نسبت به سال های گذشته كمتر شود.
حاجی پور بیان كرد: ما با سرمایه گذاران كار می نماییم نه سرمایه داران. در شرایط بد كشور در هر قشری افرادی بوده اند كه سرمایه خودرا از كشور خارج و خرید ملك در تركیه را به ایجاد كارگاه در ایران ترجیح داده باشند. مسلما پول عنصر فرّاری است ولی خیلی از افراد وطن پرست و دارای تعصب نسبت به كشور نیز هستند كه مبادرت به سرمایه گذاری و ایجاد بنگاه تولیدی در داخل كشور، حتی در شرایط تحریم كرده اند. ضمنا تحریم برای كسانی كه پول شان را از كشور خارج كرده اند نیز مشكلات عمده ای به وجود آورده است.
مدیر كل صنعت معدن و تجارت استان مركزی اظهار داشت: استان مركزی رتبه اول كشور در تنوع تولید را دارد و تمامی ۲۴ قلم كالای ضروری مورد نیاز كشور در استان تولید می شود.
وی ادامه داد: وضعیت ۵۸ واحد تولیدی غیرفعال را پیگیری كردیم و موفق شدیم تعدادی را به تولید بازگردانیم؛ همچون شركت های آونگان، كمباین سازی و آلومینیوم پارس.
حاجی پور افزود: امروز سمینار ویژه تربیت مدیران تحقیق و توسعه صنعتی در دانشگاه اراك آغاز به كار كرد. قبل از این ۱۱۰ مدیر تحقیق و توسعه تربیت كرده بودیم و در این دوره نیز ۱۱۰ مدیر دیگر تربیت خواهند شد. سال ۹۴ تنها ۲۸ بنگاه تولیدی استان دارای واحد تحقیق و توسعه بودند ولی این عدد حالا ۱۸۰ واحد است و تلاش داریم تا آخر سال به ۴۰۰ واحد برسد. شركت های دارای واحد تحقیق و توسعه از معافیت های مالیاتی بهره مند خواهند شد و شركت هایی كه با دانشگاه ها قرارداد ببندند نیز مشمول ۱۰ درصد تخفیف مالیاتی می شوند.
ذوالفقاری، مدیر صنایع كوچك شركت شهركهای صنعتی استان مركزی نیز اظهار داشت: تحقیق و توسعه حلقه مفقوده صنعت كشور است. با برگزاری چنین سمینارهایی امید داریم این مشكل حل بشود. در همین راستا ایجاد كلینیك های صنعت را نیز با همكاری كره جنوبی در استان آغاز نموده ایم.




منبع:

1398/09/29
20:24:45
5.0 / 5
4347
تگهای خبر: بازار , بانك , تولید , جامعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری