معاون دبیركل خانه كارگر:

ضربه خصوصی سازی به اقتصاد كشور، كارگران اولویت مسئولان نیستند

ضربه خصوصی سازی به اقتصاد كشور، كارگران اولویت مسئولان نیستند

ارتباط با مشتری: سمنان - معاون دبیركل خانه كارگر بابیان اینكه خصوصی سازی در یك دهه اخیر تغییر مسیر داده است، اظهار داشت: این امر به اقتصاد كشور ضربات مهلكی وارد كرده است.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، حسن صادقی قبل از ظهر چهارشنبه در همایش قانون كار كه به همت خانه كارگر استان سمنان برگزار گردید بابیان اینكه اقتصاد ما برمبنای قانون متشكل از سه ضلع اقتصاد دولتی، خصوصی و تعاونی است، تاكید كرد: متأسفانه در سال های اخیر تمركز بر روی خصوصی سازی آن هم با روش اشتباه بوده كه این امر سبب شده تا هم اقتصاد ما ضربه بخورد و هم بخش تعاونی جدی گرفته نشود.
وی بابیان اینكه در سال های اخیر خصوصی سازی دچار تغییر شیوه و یا به عبارت دیگر ریل گذاری جدید شده كه این امر به اقتصاد ما ضربه وارد كرده است، اضافه كرد: خصوصی سازی بلایی بر سر كشور آورده كه آثار سوء آن سال ها با ما خواهد بود.
شیوه غلط خصوصی سازی
معاون دبیركل خانه كارگر با طرح این پرسش كه دستاورد این به اصطلاح خصوصی سازی برای كشور چه بوده است كه این چنین اصرار بر آن وجود دارد؟ بیان كرد: ما در سال های اخیر با شیوه غلط خصوصی سازی به ایجاد رانت كمك كردیم كه امروز سبب شده خیلی از افراد پول دار شوند و در ازای آن كارگران و واحدهای تولیدی به خاك سیاه بنشینند.
صادقی بابیان اینكه ماجرای غم انگیز كارگران هفت تپه دقیقاً مصداق این تغییر رویه است، تاكید كرد: خصوصی سازی اصلی بود كه در دولت های قبل به خوبی پایه گذاری و انجام شد اما با روی كار آمدن دولت نهم به یك باره همه چیز تغییر نمود و این بلایی كه امروز شاهد می باشیم بر سر اقتصاد كشورمان آمده است.
وی با تاكید بر اینكه ما به دولت یازدهم و دوازدهم هم نقد داریم چراكه اشتباه آنها استمرار بر خصوصی سازی به شیوه دولت نهم و دهم است، توضیح داد: تعجب ما البته دراین بین عدم اصلاح وضع موجود شمرده می شود، ما شاهد می باشیم كه در یك دهه گذشته خصولتی ها ۹۸ درصد از تسهیلاتی كه به بهانه خصوصی سازی دریافت می شد را صاحب شدند و البته آنرا در جای دیگری جز تولید سرمایه گذاری كردند پس به واقع بخش خصوصی نتوانست تسهیلات بانكی را دریافت كند درنتیجه روزبه روز با مشكلات عدیده ای روبرو شد.
تبدیل واحدهای صنعتی تعطیل به واحدهای صنعتی تعطیل بدهكار تبدیل
معاون دبیركل خانه كارگر بابیان اینكه به بهانه خصوصی سازی رانت برای اشخاص در كشور به وجود آمده است، بیان كرد: این نگاه در سال های اخیر سبب شده تا واحدهای تولیدی خصوصی یكی سپس دیگری تعطیل شوند و این امر همین طور موجب شد تا كارگران بیكار به كارگران بیكار بدهكار و واحدهای صنعتی تعطیل به واحدهای صنعتی تعطیل بدهكار تبدیل شوند.
صادقی افزود: باید قطار رشد روی ریل توسعه قرار گیرد نه اینكه به ترویج سرمایه داری بینجامد از طرف دیگر باید گفت قانون كار به مسلخ برده شده است، این قانون به یك شیر بی یال و دم تبدیل گشته كه دیگر شبیه شیر نیست پس باید گفت متأسفانه سیاست های غلط سبب شده تا از این قانون اصلاً چیزی باقی نماند.
وی با تاكید بر اینكه مشكل ما بیشتر در ساختارها است و باید ساختار قوانین را عوض كرد تا شاهد آثار آن به صورت عملی باشیم، اشاره كرد: باید به این شیوه خصوصی سازی كه فقط رانت به وجود می آورد و به سرمایه داری دامن می زند تا كارگران در آن به خاك سیاه بنشینند تمام كرد.
كارگران اولویت مسئولان نیستند
معاون دبیركل خانه كارگر در ادامه بخش دولتی را تافته ای جدا بافته در نزد مسئولان دانست كه امتیازات بسیاری را به خود مختص كرده است، بیان كرد: همواره اولویت با كاركنان دولت می باشد و اگر صحبت از حقوق، معوقات، دستمزد و... باشد ابتدا كاركنان دولت در اولویت هستند و دراین بین كارگران با بدبختی باید روزگار سر كنند چراكه در اولویت های مسئولان جایی ندارند.
صادقی بابیان اینكه انتظار می رود دولت بدهی های خود به تأمین اجتماعی را باز پرداخت كند تا بخشی از مشكلات كارگران رفع گردد، بیان كرد: چرا نباید قانون مصوب مجلس اجرایی شود؟ مگر كارگران جزئی از این مردم نیستند؟ متأسفانه روند كنونی و بی اعتنایی به كارگران برخلاف منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و عدالت است.
وی اضافه كرد: پرداخت سرانه سه درصدی حق تأمین اجتماعی ۴۰ سال درگیر مشكلات است یعنی به عبارت دیگر باید گفت حتی یك سال در این چهار دهه هم وجود ندارد كه قانون در كشور اجراشده باشد، نكته قابل تأمل اما اینجا است كه نه تنها یك ریال به تأمین اجتماعی داده نمی گردد بلكه سازمان ۱۷۸ هزار میلیارد تومان باز از دولت طلب دارد و این باوجود تصویب قانون جای تأسف دارد.

1397/09/05
20:30:02
5.0 / 5
4487
تگهای خبر: اجتماعی , اقتصاد , بانك , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری