بررسی آئین نامه منابع اعتباری سازمان فنی و حرفه ای در هیات دولت
به گزارش ارتباط با مشتری، آئین نامه های بخش منابع اعتباری اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در هیأت دولت بررسی می شود.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، در ادامه تلاش ها، رایزنی ها و جلسات مهرداد عظیمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نشست تصویب آیین نامه های بخش منابع اعتباری اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در کمیسیون بودجه هیأت دولت برگزار گردید.
در این نشست اعلام گردید آیین نامه اجرایی بندهای هزینه کرد حداکثر نیم در هزار اعتبار هر طرح تملک دارایی سرمایه ای، دو درصد از منابع حاصل از فروش کالای قاچاق توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به استثنای موارد مندرج در تبصره (۱) ماده (۵۵) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۳/ ۱۰/ ۱۳۹۲ در چارچوب ردیف هزینه ای مشخص و اختصاص یک در هزار مزد کارگران در هر ماه، توسط کارفرمایان، صاحبان صنایع و بنگاه های اقتصادی طبق صورت های ماهانه به منظور مهارت آموزی مستمر تدوین و به هیأت وزیران ارسال می شود.
در صورت ابلاغ آیین نامه های اجرایی توسط استانداران، به منظور کمک به مهارت آموزی مستمر و ارتقا سطح آموزش های مهارتی، بندهای مصوب در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مبتنی بر اساسنامه سازمان را در استان ها اجرایی خواهند کرد.
این نشست، سومین نشست مستمر و طولانی مدت مدیران عالی سازمان با کمیسیون های تخصصی زیر مجموعه هیأت دولت می باشد و تصویب اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای بعنوان نهادی پیشران در زمینه مهارت آموزی، پس از گذشت ۵۰ سال، آغازگر تحول بنیادین و سند مبنایی برای لایحه بودجه سنواتی است.
«طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور» در تاریخ ۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و در تاریخ ۲۳ خردادماه ۱۴۰۲ بر مبنای اصل ۸۵ قانون اساسی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که بعد از تصویب اساسنامه در مجلس و جلسه نهایی کمیسیون آموزش و تحقیقات و همینطور رفع یک مورد ابهام اعلام شده توسط شورای نگهبان و اعلام عدم انطباق لایحه برنامه هفتم با سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام در تاریخ ۱۶۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ به تصویب رسید.
منبع: ارتباط با مشتری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب