در گفت و گو با ارتباط با مشتری عنوان شد
از تاسیس کاریابی ها چه هدفی داشتیم؟
به گزارش ارتباط با مشتری یک کارشناس حوزه کار با اشاره به اینکه ایجاد شغل وظیفه وزارت کار نیست، اظهار داشت: اگر نمی خواهیم به کاریابی ها نقش بدهیم باید مثل سابق افراد را برای پیدا کردن شغل به ادارات کار سوق بدهیم. به اعتقاد وی تقویت کاریابی ها به ایجاد شغل، تحرک بازار کار و کاهش بیکاری کمک می نماید.
ناصر چمنی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به فلسفه تشکیل کاریابی ها در کشور اظهار نمود: راه اندازی و فعالیت کاریابی ها به سبب بخشنامه تشکیل مؤسسات مشاوره شغلی و کاریابی و با هدف ایجاد شغل و رفع نیاز جویندگان کار و تامین نیروی کار کارفرمایان صورت گرفت.
وی اضافه کرد: روند کار به این شکل است که کارجویان برای کار باید به کاریابی ها مراجعه کنند و مبلغی برای ثبت نام بپردازند و بعد از یافتن شغل قسمتی از حقوق ماه اول خودرا در ازای آن به کاریابی بدهند.
این کارشناس حوزه کار افزود: قبلا کسی که دنبال کار بود به ادارات کار مراجعه و فرمی را پر می کرد. کارخانه هایی که نیاز به کارگر داشتند درخواست خودرا به ادارات کار می دادند و به این طریق نیروی کار مورد نیازشان را تامین می کردند.
چمنی اظهار داشت: پس از مدتی چون این کار به منزله ورود به موضوع اشتغال تلقی شد آنرا به دست کاریابی ها سپردند و در حقیقت تصدی های دولتی به بخشهای غیردولتی و خصوصی واگذار شد.
وی با اعلان اینکه ایجاد اشتغال وظیفه وزارت کار نیست، اظهار داشت: مسئولیت تنظیم سیاستهای توسعه اشتغال برعهده وزارت کار است و اگر می خواهیم فرماندهی اشتغال کشور را با این هدف که شغل بوجود آورد به وزارت کار بسپاریم پس باید بخشنامه کاریابی ها را حذف نماییم و باردیگر افراد را برای پیدا کردن کار به ادارات کار سوق دهیم.
این کارشناس حوزه کار در آخر اشاره کرد: تاسیس کاریابی ها در امتداد این هدف بود که واسطه بین کارگران و کارفرمایان شوند و به تقاضای نیروی کار و کارفرما پاسخ دهند. تقویت کاریابی ها به ایجاد شغل، تحرک بازار کار و کاهش بیکاری کمک می نماید و بوسیله آنها می توان به آمار بیکاران و شاغلین در بازار کار دست یافت.
منبع: hcrm.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب