در دیدار سفیر هند با مدیرعامل راه آهن چه گذشت؟
به گزارش ارتباط با مشتری راه های توسعه همكاریهای حمل ونقلی بین ایران و هند بررسی شددر دیدار« گدام درمندرا » سفیر هند در تهران با «سعید رسولی» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، راههای توسعه همكاریهای حمل و نقلی بین دو كشور مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از طریق آهن، معاون وزیر راه و شهرسازی در این دیدار اظهار داشت: روابط ایران و هند سابقه طولانی دارد و تابحال مذاکرات دو کشور در زمینه توسعه ترانزیت و حمل و نقل ترکیبی در منطقه، بسیار رضایت بخش بوده است.
سعید رسولی خاطرنشان کرد: الان مقدمات لازم برای فعال شدن همکاریهای دو کشور در کریدور بین المللی شرق – غرب دریای خزر و شمال – جنوب فراهم شده و این فرصت و مزیت خوبی برای کاهش هزینه های حمل و نقل کالا در این مسیرهای ریلی در منطقه است.
مدیرعامل راه آهن با اشاره به دو بند برنامه ششم توسعه در خصوص توسعه حمل و نقل ریلی درایران اظهار نمود: مقام معظم رهبری در بندهای ۲۴ و ۲۵ برنامه ششم توسعه، برمزیت های توسعه حمل و نقل ریلی کشور تاکید کرده اند و این نشان داده است که توسعه حمل و نقل ریلی در ایران تعطیل بردار نیست.
رسولی بر توسعه همه جانبه همکاریهای اقتصادی بین ایران و هند تصریح کرد و اظهار داشت: راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد با راه آهن هند در زمینه حمل و نقل کالا در منطقه و کریدورهای بین المللی همکاری کند.
وی ازبرگزاری اجلاس پنج جانبه بین ایران، هند، روسیه، اوکراین و جمهوری آذربایجان درهفتم مرداد ماه سالجاری اطلاع داد و اظهار داشت: در این اجلاس پنج جانبه راه های توسعه همکاریهای پنج کشور یاد شده در حوزه های مختلف حمل و نقل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
رسولی یادآورشد: شورایعالی ترابری کشور مصوب کرده که ۱۸ مرکز و دهکده لجستیکی برای حمل و نقل ریلی راه اندازی شود و اگر کشوری در این حوزه تمایل به سرمایه گذاری باشد، ما آمادگی کامل داریم از این سرمایه گذاریها حمایت نماییم.
معاون وزیرراه وشهرسازی بیان نمود: با عنایت به سابقه همکاریهای دو کشور و پتانسیل ها وظرفیت های موجود، ایران و هند مصمم هستند در زمینه حمل و نقل ریلی و به خصوص راه آهن زاهدان – چابهار به همکاریهای خود ادامه دهند چونکه توسعه همکاریهای دو کشور در این بخش تضمین کننده توسعه همه جانبه مناسبات ایران و هند است.
هدف ما حفظ روابط با ایران در زمینه تکمیل زیرساخت های حمل و نقل است
سفیر هند در ایران هم در این دیدار یادآورشد: تابحال نارندرا مودی نخست وزیر هند چهار بار با رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرده است و این نشان داده است که رهبران دو کشور برای توسعه مناسبات همه جانبه بین ایران و هند بسیار مصمم هستند.
گدام درمندرا اضافه کرد: هند به توسعه مناسبات خود با ایران اهمیت زیادی قایل است و هدف ما این است که روابط خویش را به خصوص در زمینه تکمیل زیرساخت های حمل و نقل با ایران حفظ نماییم.
وی با اشاره به اینکه سال جاری هفتادمین سالگرد امضای تفاهم نامه دوستی بین ایران و هند است، اظهار داشت: ما به سرانجام رسیدن همکاریهای دو کشور در حوزه های زیربنایی تاکید داریم و خوشبختانه آغاز همکاریهای ۱۸ ماهه هند در بندرچابهار تابحال پیشرفتهای خوبی داشته است.
سفیر هند در تهران به مزیت های توسعه همکاریهای دو کشور در منطقه و جنوب اقیانوس هند اشاره نمود و اضافه کرد: برنامه ریزی برای تقویت تعاملات بین ایران و هند برای ما مهم می باشد و راه اندازی دفاتر نمایندگی دو کشور در حوزه حمل و نقل زمینه را برای حضور و فعالیت شرکت های هندی در ایران فراهم می آورد.
درمندرا پیشنهاد کرد: برای توسعه همکاریهای ریلی، هیاتی از ایران جهت بررسی فنی وضعیت تولید واگن و لکوموتیو به هند سفر کند و متقابلا هیاتی هم از هند به ایران بیایند تا مدیران دو کشور از آخرین وضعیت تولید ناوگان حمل و نقل ریلی برای آغاز همکاریهای فنی آگاه شوند.
در انتها سفیر هند و هیات همراه، از مرکز جهادی پیشرفت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بازدید و در جریان آخرین فعالیتهای فنی و تخصصی این مرکز برای توسعه حمل و نقل ریلی ایران قرار گرفت.
منبع: ارتباط با مشتری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب