گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر؛

جزئیات تولید ۵۰هزار شغل صندوق كارآفرینی امید در روستاها

جزئیات تولید ۵۰هزار شغل صندوق كارآفرینی امید در روستاها

به گزارش ارتباط با مشتری از آغاز امسال تا اول دیماه ۵۰ هزار و ۵۰۰ اشتغال جدید در مناطق روستایی و عشایری از محل تركیب اعتبارات صندوق توسعه ملی و صندوق كارآفرینی امید بوجود آمده است.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، طرح اشتغال روستایی و عشایری از آغاز امسال با تلفیقی از اعتبارات ۱.۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی و چهار بانك عامل وارد فاز اجرایی شد.
تاكنون نیمی از مجموع ۱.۵ میلیارد دلار اعتبارت صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی و عشایری معادل ریالی ۷۵۰ میلیون دلار نزد چهار بانك صندوق كارآفرینی امید، بانك كشاورزی، بانك توسعه تعاون و پست بانك سپرده گذاری و این موسسات هم باید معادل اعتبارات تخصیصی صندوق را بعنوان آورده خود بعنوان تسهیلات اشتغال به طرح های تاییده شده متقاضیان پرداخت كنند.
كل منابع ریالی صندوق توسعه ملی و چهار بانك عامل برای تولید اشتغال روستایی و عشایری با احتساب نرخ تسعیر ارز در سامانه نیما بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد تومان است كه تابحال ۶ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات تخصیص یافته است.
سهم صندوق كارآفرینی امید بعنوان یكی از موسسات عامل مجری این طرح از اعتبارات ۶ هزار میلیارد تومانی تخصیص یافته برای اشتغال روستایی هزار میلیارد تومان بوده است كه تابحال با احتساب طرح های منعقد شده، كل تعهدات این صندوق اجرایی شده است.
بر اساس این گزارش از آغاز امسال تا اول دیماه، قرارداد پرداخت تسهیلات به ۲۰ هزار و ۱۵۰ طرح اشتغال بین صندوق كارآفرینی امید و متقاضیان منعقد شد كه از این میزان تسهیلات ۱۹ هزار و ۵۱۴ طرح به ارزش حدود ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
بررسی عملكرد تسهیلات پرداخت شده و اشتغال جدید این صندوق نشان می دهد، در میان ۳۱ استان كشور استان فارس با ۱۱ هزار و ۵۴۸ اشتغال جدید، در رتبه نخست اشتغالزایی توسط این صندوق قرار دارد.
پس از آن استان كرمانشاه با پیش بینی ۵ هزار و ۷۷۸ اشتغال جدید در رتبه دوم بیشترین اشتغال، استان سیستان و بلوچستان با پیش بینی ۳ هزار و ۶۷۱ اشتغال جدید در رتبه سوم، استان خراسان جنوبی با ۳ هزار و ۲۷۲ اشتغال جدید در رتبه چهارم، استان خراسان رضوی با ۳ هزار و ۱۳۳ اشتغال جدید دررتبه پنجم، استان آذربایجان غربی با ۲ هزار و ۲۵۷ اشتغال جدید در رتبه ششم، استان هرمزگان با هزار و ۷۸۳ اشتغال جدید در رتبه هفتم، استان كهگیلویه و بویراحمد با هزار و ۷۱۹ اشتغال جدید در رتبه هشتم، استان ایلام با هزار و ۵۷۹ اشتغال جدید در رتبه نهم و استان كردستان هم با هزارو ۴۷۹ اشتغال جدید در رتبه دهم از نظر بیشترین اشتغال بوجود آمده قرار دارند.
البته تمركز صندوق كارآفرینی امید در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی عموما طرح های كوچك و متوسط در روستاهای دارای ظرفیت اشتغال است.
گزارش عملكرد اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی در سامانه كارا به تفكیك استان ها تا تاریخ ۱۳۹۷.۱۰.۱

بر اساس این گزارش، مقرر است مابقی اعتبارات صندوق توسعه ملی برای چهار بانك و موسسه عامل به صورت مرحله ای تخصیص یابد.
متقاضیان طرح های اشتغال روستایی و عشایری طرح خویش را در سامانه كارا ثبت كردند و هر یك از طرح ها بعد از بررسی و تایید در دستگاه های اجرایی برای پرداخت تسهیلات به بانك های عامل معرفی می گردند.
طی چند هفته اخیر به علت تكمیل حجم درخواست ها به میزان اعتباراتی كه برای اجرای طرح اشتغال روستایی و عشایری اختصاص یافته است، امكان ثبت نام تقاضای جدید در سامانه كارا وجود ندارد.

1397/10/11
22:39:17
5.0 / 5
4343
تگهای خبر: اشتغال , بانك , تسهیلات , تعاون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری